Ardennen-portaal.be : hat portaal voor de Belgische ardennen

landselectie homepage : ardennen-portaal.be , het portaal van de Ardennen homepage FRance ardennen-portaal.be Homepage United Kingdom: ardennen-portaal.be vlag belgie

Charme gastenkamers van 1 tot 4 personen

Ondek de grenzeloze charme van onze ardennen, kuieren door smalle steegjes, de charme van de antiek marktjes waar menig snuffelaar zijn gadig zal vinden. De aardse gezelligheid in de ardeens gites met authentiek karakter gecombineerd met het comfortabele, zorgen ervoor dat men een hemelse rust kan vinden.

www.

u


www.

u 

 

     

 

ardennen-portaal.be : Kies nu uit het ruime aanbod vakantiewoningen , gites in de ardennen, chambres d'hotes durbuy, Sfeervol ingerichte vakantiehuisjes voor 8 personen, knus en groot genoeg voor uw romantisch verblijf. De houtkachel , zorgt ervoor dat het hier heerlijk genieten is, dichtbij het centrum en toch alle vrijheid en rust! In het stadje Durbuy zijn veel terrasjes en antiekwinkeltjes. Voor liefhebbers van brocant markten zijn er in de lente, zomer en de herfst iedere week leuke snuffelmarkten in de kleine dorpjes. De cottages en vakantiehuisjes zijn te huur per week, midweek of weekend. De sportievelingen onder ons kunnen mountainbiken, kanoën en raften op de Ourthe, wandelen of gewoon neerstrijken op één van de vele terrasjes.

Ardennen-portaal.be