Ardennen-portaal.be : hat portaal voor de Belgische ardennen

landselectie homepage : ardennen-portaal.be , het portaal van de Ardennen homepage FRance ardennen-portaal.be Homepage United Kingdom: ardennen-portaal.be vlag belgie

Kajakken in de ardennen

De ardeense rivierenverkennen met de kajak, alleen of met vrienden en genieten van de natuur . In de zomer doen we terrasjes, die er voor zorgen dat de zomerdagen verlengen. De herfst is misshien wel het meest sfeervolle seizoen, wanneer de bladeren van koper naar goud verkleuren. Na een vermoeide herftstocht zijn we vast blij dat we voor het haardvuur kunnen genieten , in een zetel kunnen wegzakken. Doch als toeristen doen we dit meestal in de seizoenen dat het weinig vriest en geen sneeuw ligt, die 's 'avonds enkel wordt verlicht door het maanlicht.

Uw Link hier

Kajakken op de Ourthe

Votre Lien ici

Kajakken op de Lesse

uw Link/ Votre lien

Kajekken op de Semois

 

 

ardennen-portaal.be : Kies nu uit het ruime aanbod vakantiewoningen , gites in de ardennen, Sfeervol ingerichte vakantiehuisjes voor 8 personen, knus en groot genoeg voor uw romantisch verblijf. De houtkachel , zorgt ervoor dat het hier heerlijk genieten is, dichtbij het centrum en toch alle vrijheid en rust! In het stadje Durbuy zijn veel terrasjes en antiekwinkeltjes. Voor liefhebbers van brocant markten zijn er in de lente, zomer en de herfst iedere week leuke snuffelmarkten in de kleine dorpjes. De cottages en vakantiehuisjes zijn te huur per week, midweek of weekend. De sportievelingen onder ons kunnen mountainbiken, kanoën en raften op de Ourthe, wandelen of gewoon neerstrijken op één van de vele terrasjes.

Ardennen-portaal.be