Ardennen-portaal.be : hat portaal voor de Belgische ardennen

landselectie homepage : ardennen-portaal.be , het portaal van de Ardennen homepage FRance ardennen-portaal.be Homepage United Kingdom: ardennen-portaal.be vlag belgie

Moutainbiken in de ardennen

Lente weekends in de ardennen, de landwegen verkennen met de moutainbike alleen of met vrienden en genieten van de natuur die ontwaakt uit zijn winterslaap. In de zomer doen we terrasjes, die er voor zorgen dat de zomerdagen verlengen. De herfst is misshien wel het meest sfeervolle seizoen, wanneer de bladeren van koper naar goud verkleuren. Na een vermoeide herftstocht zijn we vast blij dat we voor het haardvuur kunnen genieten , in een zetel kunnen wegzakken. Doch als toeristen doen we dit meestal in de seizoenen dat het weinig vriest en geen sneeuw ligt, die 's 'avonds enkel wordt verlicht door het maanlicht.

www.

uw evenement hier..

 

 
www.

uw evenement hier..

 

 
ardennen-portaal.be : Kies nu uit het ruime aanbod vakantiewoningen , gites in de ardennen, Sfeervol ingerichte vakantiehuisjes voor 8 personen, knus en groot genoeg voor uw romantisch verblijf. De houtkachel , zorgt ervoor dat het hier heerlijk genieten is, dichtbij het centrum en toch alle vrijheid en rust! In het stadje Durbuy zijn veel terrasjes en antiekwinkeltjes. Voor liefhebbers van brocant markten zijn er in de lente, zomer en de herfst iedere week leuke snuffelmarkten in de kleine dorpjes. De cottages en vakantiehuisjes zijn te huur per week, midweek of weekend. De sportievelingen onder ons kunnen mountainbiken, kanoën en raften op de Ourthe, wandelen of gewoon neerstrijken op één van de vele terrasjes.

Ardennen-portaal.be